Kiropraktor Södermalm

Tjänster

Trött och öm i kroppen? Då har du hittat rätt! Nu behöver du inte uppsöka en kiropraktor för att behandla dina rygg- eller andra ömmande muskelområden. Seriösa företag erbjuder en rad olika behandlingar som kommer att göra din kropp både mer avslappnad och sprudlande av energi. 

Många företag erbjuder en lång rad behandlingar som bygger på österländska tankegångar såväl som modern forskning. Med den österländska behandlingsmetoden Tao Kité arbetar man med både kropp och själ; här utgår man inte bara från symptomen utan går till botten med problemets orsak.

Massage är en behandling som alla känner till, men den kan fungera på många sätt för att reducera både fysiska och psykiska spänningar. Klassiska massagen ger lindring för en stel kropp och ger dig en känsla av avslappning och ro.

Många företag erbjuder även Healing. En sådan behandling går ut på att hämta energi och lösa obalanser som inte går att lösa på andra sätt. Även detta är en del av den österländska behandlingsmetoden Tao Kité där healingen kombineras med enklare muskelmanipulationer. Det gör att kroppen får lättare att släppa fysiska och mentala låsningar.

 

 

Mer om Behandlingar:

I företagens utbud av behandlingar ingår:

Denna behandling är speciellt bra för den som är ute efter att koppla samman kropp och själ. En del arbetar med behandlingsmetoden Tao Kité – en metod som är känd för att inte bara få de behandlade att känna en direkt verkan men även går till botten med djuprotade problem.

Vare sig ditt jobb är till mestadels stillasittande eller väldigt fysiskt har du säkert någon gång känt spänningar och värk i någon del av kroppen. Kanske har du även besökt en kiropraktor utan positiva resultat. I en klassisk massage arbetar man endast med mjukdelarna på kroppen för att lindra alla spännings- eller värkbesvär.  En bra massage kan även lindra psykiska spänningar på grund av sin avslappnande effekt.

Healing verkar speciellt bra på djupa obalanser - både på en fysisk och en psykisk nivå. Vid en healingsession arbetar man med att återhämta energi och samtidigt jobba med en lätt muskelmanipulering för att upphäva mentala och fysiska låsningar.

Kinesiologi hjälper till att skapa fysisk, emotionell och mental harmoni. Denna behandling är speciellt förmånlig för den som har problem med stressrelaterade eller diffusa åkommor som är svåra att diagnostisera. Denna behandling stabiliserar inte bara psyket men även de inre organen, nerverna osv.

Mänga företag erbjuder personlig yogaträning för att både nybörjare, så väl som mer erfarna yogister. Via en individuell lektion lär de sina elever att få ut så mycket som möjligt av sin träning, på ett så snabbt och effektivt sätt som möjligt. En individuell lektion kommer ge dig de bästa förutsättningarna för att hitta ett program som passar dig i längden.