Kiropraktor Södermalm

Förebygg sjukdom genom en hälsokontroll i Västerås

Ett bra sätt att hålla sig frisk och kry är att förebygga sjukdom. Boka därför en tid för hälsokontroll i Västerås och ta kontroll över din hälsa och livsstil.

Att ha en aktiv livsstil och förebygga sjukdomar är den bästa investeringen för framtiden. Stress och stillasittande är farligt för hälsan och blir mer och mer vanligt med kontorsjobb, och också för att man numera jobbar hemma allt mer.

Det är en bra idé att med jämna mellanrum, kanske varje eller vartannat år, göra en hälsokontroll i Västerås. Då vet du om du behöver förändra något. En hälsokontroll i Västerås kan anpassas efter vilka behov du har och om det är något speciellt du önskar fokusera på.

Välj mellan olika alternativ när du gör hälsokontroll i Västerås

När du har bestämt dig för att göra en hälsokontroll finns det olika alternativ att välja mellan. Det finns en heltäckande allmän hälsokontroll som innebär en allmän läkarundersökning och test av syn, hörsel, EKG och PEF (lungfunktion), samt blodprov för att till exempel kontrollera glukos och blodvärde.

Om du är över 65 år kan du göra en hälsokontroll i Västerås som är speciellt inriktad på de hälsoproblem som kan förekomma när man är lite äldre. Vidare finns hälsokontroll för kvinnor som inte får gehör för sina symptom i den vanliga vården. Här går man igenom olika provsvar och hjälper till att göra en plan. Det finns även hälsokontroller för den som är trött och orkeslös med särskilt fokus på att hitta orsak till detta.

17 Sep 2022