Kiropraktor Södermalm

Solarium i Huddinge – modern njutning

Moderna solarium är inte som de som fanns på åttiotalet. Idag kan du sola säkert i Huddinge och på andra ställen. Det är något du borde unna dig ofta.

Tycker du att det känns lite “åttiotal” att sola solarium? Då tror du säkert också att det inte är särskilt nyttigt att göra det. Att det ökar risken för hudcancer och andra otrevligheter. Om du tänker så, så har du inte hängt med i utvecklingen.

Dagens moderna solarier är något helt annat än de som kom till oss först, förra årtusendet. De olika våglängderna av ljuset kan numera anpassas för bästa positiva effekt och minsta negativa inverkan. Vad gäller skadliga typer av UV-strålning så är det faktiskt säkrare att sola i solarium än att vara på stranden en solig dag.

En stunds avkoppling i solarium

Det finns solarium på de flesta orter. I mindre byar är det inte ovanligt att det är hårfrisörskan som erbjuder tider i solarium. På medelstora orter kan gymmen också ha det. I större städer kan det finnas särskilda inrättningar som har ett flertal solarier.

Om du vill sola i solarium i Huddinge så är det inga problem. Här finns moderna anläggningar att gå till. Ett tips är att boka in en tid efter jobbet. Det blir en avkopplande stund innan du måste ta tag i att göra middag och uträtta hushållsbestyr. Du kan sola med gott samvete. Det är dig väl förunnat. Och som sagt, tro inte att det är som på åttiotalet.

7 Nov 2022